Szakembereink

Hevesine Kratochwill KatalinHEVESINÉ KRATOCHWILL KATALIN – LIFE COACH, TRÉNER, MEDIÁTOR

“Az optimális fejlődés eredménye egy bizonyos folyamat, nem egy statikus állapot. A teljes ember folyamatosan teljes potenciáljának kiteljesítésére törekszik.” Szakmai pályafutásom alatt mindvégig ennek az önmegvalósító embernek a segítését, támogatását tartottam a hivatásomnak. Végzettségeimmel: szociológus,mentálhigiénés szakember, IRM névjegyzékében szereplő mediátor, és közel 15 éves tapasztalatommal is ezt a célt igyekszem szolgálni. 2004 óta dolgozom felnőttképzésben, szociális területen, szakértő partnerként, tréning szakterületen. Módszertani Kutatóintézetnél mentorálást, képzések szakmai segítését végzem. Készségfejlesztő és önismereti csoportokat vezetek. Büntetés végrehajtási Intézményekben személyiségfejlesztő tréningeket tartottam elítélteknek. Több éve végzek egyéni segítést magánéleti és hivatásbeli elakadások területén. Szakmai tapasztalatommal szeretnék hozzájárulni az egyéni képességek, készségek fejlesztéséhez, az önmegvalósításhoz és a minőségi élethez.

Csanyi Zsuzsanna

CSÁNYI ZSUZSANNA – LIFE ÉS BUSINESS COACH, MEDIÁTOR, TRÉNER

Pszichológusként végeztem, majd munka- és szervezetpszichológusi posztgraduális diplomát szereztem. Eddigi pályafutásom alatt foglalkoztam pályaválasztási tanácsadással, dolgoztam nagyvállalat humán erőforrás irányításában, számos projektet vezettem esélyegyenlőségi területen a non-profit szférában, emellett egyetemi oktatóként és trénerként is széles körű tapasztalatokat szereztem. A CoachOK Szakmai Szövetség tagjaként aktívan részt veszek a coaching népszerűsítésben, nagyközönséggel való megismertetésében. Szakmai pályafutásom állomásait egy erős szál fűzi össze: mindig is igyekeztem olyan munkát végezni, amellyel támogatom az embereket egyéni képességeik kiteljesítésében, személyes fejlődésükben, a számukra megelégedést nyújtó életút alakításában. A coaching-gal találkozva, úgy éreztem, végre megtaláltam azt a hivatást, amely mindezt természetes módon egyesíti. Coachként arra törekszem, hogy a hozzám fordulók bizalmát teljes odafigyeléssel, ráhangolódással, eddig megszerzett szaktudásom mozgósításával viszonozzam. Abban segítem ügyfeleimet, hogy jobban megismerjék önmagukat, motivációikat, megoldást találjanak kérdéseikre, és eközben soha ne tévesszék szem elől céljukat, amelyet szeretnének elérni. Vállalok life és business coachingot magánéleti és hivatásbeli, szakmai elakadások esetén. Különösen érdekelnek a karrierváltással, valamint a munka és a magánélet összeegyeztetésével kapcsolatos problémák.

kanizsaidora  KANIZSAI DÓRA- LIFE COACH, TRÉNER

Amikor életemben először tették fel nekem a kérdést, hogy mi szeretnék lenni, ha nagy leszek, kellő határozottsággal válaszoltam, hogy pszichológus vagy riporter. Végülis egyik sem lettem, ha a végzettségemet tekintjük. Mégis mindkettő, hiszen a coachingban rátaláltam egy olyan területre, amelyben mindkét vágyam teljesült. Coachként nyitott kérdésekkel igyekszem olyan irányban támogatni ügyfeleimet, hogy ők maguk is rátaláljanak a személyes vágyaikra, elképzeléseikre. Célokat határozunk meg, amelyeknek elérésében  a kérdezéstechnika és a coaching eszköztár segítségével igyekszem a tőlem telhető maximális tudással támogatni a klienseket. Abban hiszek, hogy a megoldás egy-egy problémára mindig ott van előttünk lehetőség formájában, de néha  szükség van támogatásra ahhoz, hogy észrevegyük.

Szakmai cikkekkel, nyilatkozatokkal igyekszem aktívan hozzájárulni a coach szakma hazai népszerűsítéséhez, a családi és vállalati környezetben való megítéléséhez.

SCHERER JoZSEF

SCHERER JÓZSEF-TRÉNER, COACH

Az ELTE Bölcsészkarán szereztem első, – tanári és “kulturális menedzseri”- diplomámat. A kultúra közvetítése nagyobb SZABADSÁGOT ígért, mint a tanítás.Így 15 évet töltöttem művelődési intézményekben, a fővárosban, majd a Művelődési Minisztériumban, végül Győr város művelődési központjának igazgatójaként, közel 40 ember munkáját irányítottam.Ekkor négy gyermek apjaként azt gondoltam pénzügyes leszek. Bölcsész lélekkel átküzdöttem magam a számvitel szigorlaton, a Pénzügyi és Számviteli Főiskolán. Egy bankban kötöttem ki, vezetőként, kényelmes bőrfotelben ültem, de hiányzott az ÉLET.

“Hozzájárulni mások legjobb lehetőségeinek megvalósításához és ez által megvalósítani saját legjobb lehetőségeimet.” 1997-ben írtam le ezeket a szavakat. Felegyenesedtem a bőrfotelből: tréner lettem.Pszichológia tanulmányokat is folytattam. Fontosnak tartom, hogy megtanuljunk együttműködni, erőszakmentesen kommunikálni egymással. Hitem szerint nincs más esélyünk! Legújabb SZERELMEM (a hét éves kislányom mellett) a coaching.Amikor látom a másik szemében a kinyílás, a kíváncsiság örömét, olyankor alkotó energiák szabadulnak fel bennem. Magam sem tudom pontosan honnan, de szinte maguktól jönnek/áramlanak a szavaim és látom, érzem, hogy hozzájárulok valami új dolog, talán egy szabadabb EMBER megszületéséhez. Ezért csinálom!… egyre fiatalabb lélekkel, egyre szabadabban.Úgy érzem, mostanra megtaláltam, amire születtem: ahogyan magamat, úgy másokat is hozzásegíteni életfeladatuk megtalálásához és önmaguk felszabadításához.

Követem

Értesítést küldünk minden új bejegyzésről a megadott e-mail címre.